Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

PORSCHE- Подгорица

Сервисот е опремен со дигалки од програмот на MAHA со различна носивост, уред за геометрија на Beissbarth. Монтирана е опрема на CAR-O-Liner и пред комора и комора за фарбање на BLOWTHERM. Нашите техничари извршија комплетна инсталација и изведоа тренинг за опремата.

Како можеме да ви помогнеме

Контактирајте не или побарајте понуда за некои од нашите производи.