Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Уред за балансирање SmartWeight®

Smart Weight технологијата го подобрува балансирањето и ја максимизира продуктивноста

Ласерска идентификација на точната точка на тежина

Прилагодлив на повеќе видови тркала

Целеосно мерење без потреба на физички контакт, благодарение на два пати поцврстите раце

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]