Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Wheel balancer MT 826

Благодарение на новиот компактен дизајн MT 826 е балансерка која е дизајнирана за работа во помали места на сите типови на возила: моторцикли, автомобили и лесни комерцијално возила

Балансерката е тешка 65 kg со дијаметар од 820мм

Брза промена помеѓу патнички возила во моторцикли

11 програми за баласирање на моторцикли автомобили и лесни комерцијални возила (статични и динамични)

Автоматска процедура за мерење вредности помогната од дуален ЛЕД диспеј и ЛЕД стрелки за насока

Заклучување на воланот за автоматско стартување

Робусна кочница контролирана преку педала, за заклучување на тркалата

Симплифицирано оддржување благодарение на вградена калибрација и софтвер за самодојагностицирање

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]