Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Уред за испитување геометрија на тешки товарни возила WinAlign® HD

Најбрз уред за испитување тешки товарни возила – го намалува времето за испитување и ги дава најточните вредности

Опремен со најголема база на податоци благодарение на софистицираниот софтвер

Процедури кои го водат техничарот чекор по чекор

Шест активни сензори за испитување

Автоматизирана клампа создадена за потешки возила – брза инсталација, без контакт на метал со метал

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]