Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Уред за испитување геометрија HawkEye Elite

Револуционерен дизајн:

Побрзо местење на клампите , нема контакт метал со метал, без опасност од абење.

Супериорен дизајн на метите : полесен дизајн кој дава побрзи и точни отчитувања

Четири камери со висока резолуција со чија помош се прецизираат мерните вредности при отчитувањето

Патентиратите клампи и тридимензионираните мети ја убрзуваат целата процедура за неколку секунди наместо минути

Дизајн околу кој може лесно да се работи, и заштедува на простор

Систем со електронски сензор и камери кои исто работат на сензор

Целосен систем за комуникација – нема потреба од движење околу уредот, може да се управува од една точка

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]