Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

PLASMA CUTTER NEOCUT 125

NEOCUT 125 е плазма секач со работен циклус од 100% на 125 А за работа на сечење со дебелина до 57 mm во индустриско опкружување. Опремен е со автоматско управување со воздушниот притисок, во сите режими, нудејќи на оптимален квалитет на сечење во текот на целиот животен век на потрошниот материјал. Може да се поврзе и со маса за сечење режимот „Marking“ е совршен за следење и идентификување на делови.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]