Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

PLASMA CUTTER 70A CT – TORCH INCLUDED

CUTTER 70 CT е плазма секач 70 А со капацитет за сечење од 35 mm дебелина на мноштво материјали. Системот за лачење без HF го зачувува и го зголемува животниот век на потрошниот материјал. Дизајниран за да се користи во тешки средини, има многу робусна механика и контролен панел лесен за користење.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]