Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Passenger car tyre changer MS 530 S

Робусен механизам со заварен bad breaker

Поголема област за работа помеѓу гумата и главата за монтирање

50 мм помал од уредите слични на него

Мобилен педален систем за полесно одржување

Можност за подесување на мала дигалка за подобри мерни вредности

Два пати поголема брзина при ротација (7.5 – 13 rpm)

Автоматско испуштање на тркалото и вертикално и хоризонтално

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]