Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

NORTEC PRO EVO A/C

Технички Карактеристики

 • Aвтоматизиран уред наменет за
  сервисирање и промена на фреонот
  во автомобилите, комерцијалните и
  теретните возила.
  – 10,5 кг боца.
  – 3.5’’ дисплеј
  – Вакуум пумпа 100 l/min
  – Едноставно ракување
 • Може да работи и со R1234yf и R132а

Побарај понуда

  [dynamichidden page-url “CF7_URL”]