Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

NAVIGATOR TXTs

Овој автодијагностички уред преку Bluetooth  се поврзува со сите дијагностички алатки како што се : АXONE 4, AXONE 4 mini и MULTI PEGASO.

Навигаторот ТХТѕ може да ги извршува сите дијагностички тестови ,вклучувајќи ги и :

– читање и отстранување на грешки

– поставување и конфигурација на маслото

– ЕСU конфигурација

– Ресетирање на индукаторската светилка за воздушни перничиња

Технички Карактеристики

Процесор – CORTEX M3 STM32F103ZG 72 MHz, FLASH 1024 KBytes, SRAM 96 KBytes

Меморија – SRAM меморија: 8 MBits organized 512 KBytes x 16 bits, Меморија NAND Flash 1 GBit on bus a 8 bit

Надворешно напојување – 8 ÷ 32 Волти

УСБ Комуникација – виртуално со RS232 преку USB 2.0 уред

Бежична конекција – Bluetooth class1 (30 m)

Електронски прекинувач – 2-way, 13 independent positions

Дијагностички конектор – DSUB-26HD стандард ISO 22900-1

Работна околина – Оперативна температура: 0 ÷ 50 °C

Работна влажност : 10 ÷ 80 %

Димензии – 160x170x55 mm

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]