Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

MLT 3000

Тестер за светла подвижен на шини , за коли, комерцијални возила и мотори.

Екстремно цврста конструкција и високо квалитетен дизајн

Изготвен за тестирање и за новите LED светла

Можност за ротирање на огледалото за да се подеси уредот со возилото

7’’ екран осетлив на допир со мени за навигација и приказ на мерните вредности

Снимање на мерењата со технологија на CMOS камера.

Големи Fresnel леќи за насочување на светлото.

Потврда на резултатите со вградена електронска контрола.

Интерфејс за прикажување на вредностите на компјутер

Висок капацитет на батеријата , капацитет кој доведува до бежично и континуирано работење на самиот уред

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]