Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

MINC I Euro

Во комбинација со  IW2 PROFI-LON-ANALOG DISPLAY/Profi-/EUROSYSTEM:

 

Проверка на оските на геометрија во неколку секунди

Аналоген  приказ на резултатите од тестирањето  на екран во  m/km

Со самото странично поместување на плочите се прикажуваат отстапувањата на тркалата на возилото

Уредот е во комбинација со DIN A4 принтер,со што се овозможуваат испринтани резултатите од тестирањето, со дата и време на тестирање

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]