Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

MINC II Euro

Во комбинација со profi-/EUROSYSTEM:

Проверка на оската на геометрија во неколку секунди

Тестирањето се спроведува со самото странично поместување на плочата со што се прикажуваат отстапувањата на тркалата на возилото.

Приказ и испечатен примерок во m/km

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]