Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

MBT 7250 EUROSYSTEM

Команден пулт

Фиока со можност за заклучување за тастатура и маус ,вклучувајќи и полица за складирање
Мерни вредности -, Диференцијален екран
Приказ на мерни вредности 0-40 kN
LON-USB-карта TRUCK-Еуросистем за камиони  f.во врска со “EURO”-floor-groups a. надворешни уреди (LITE 3/BFT/Quest/MDO2-Export/4 гас тестер, in connection with connection module), вклучувајќи . Terminal software and Software module f. MBT 4000/7000/MSD 3000/MINC/-EURO)

Слој прав :

Контролен пулт во сива боја , RAL 7040, Странични ѕидови во антрацит сива боја , RAL 7016, Димензии на Командниот пулт (WxHxD) ca. 860x1230x350 mm, со опција  “полица за принтер” (WxHxD) ca. 860x1500x420 mm

 

Опис

Потполно Автоматска тест процедура
Одложено стартување на ролерите при влегување на тестерот
Автоматско исклучување при пролизгување и автоматско рестартување
Автоматско гасење при напуштање на линијата
Стартување на само едно тркало
Мерен систем со електронска тензиометриска трака
Заварени челични валци ( пластично обложување по барање )
Задните валци се подигнати за 50 мм
RS 232 интерфејс конекција
TÜV и GS- одобрени
Слој прав : сина боја RAL 5010

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]