Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

MBT 4250 EUROSYSTEM, MCD 2000

Команден пулт изработен од робусна метална обвивка
Мерни вредности – Графичко и дигитално прикажување на мерењата на сите уреди приклучени на тест линијата на колор монитор.
LON-USB-карта CAR-EUROSYSTEM, за поврзување на “EURO”-floorgroups a. надворешни уреди (LITE 3/BFT/Quest/MDO2-Export/4 гас тестер, во врска со модул за поврзување), вклучувајќи терминален софтвер и софтверски модул за MBT 1000/2000/MSD 3000/MINC/-EURO
Димензии на Командниот пулт,  (W x H x D) 860 x 1230 x 350 mm, со опција за  “Полица за принтер ” (W x H x D) 860 x 1500 x 420 mm

Слој прав :
– Команден пулт во сина боја , RAL 5010
– Странични ѕидови на командниот пулт во темно сива боја , RAL 7016

Потполно Автоматска тест процедура
Електронски DMS мерен систем
Одложено стартување на ролерите при влегување на тестерот
Автоматско исклучување при пролизгување и автоматско рестартување
Автоматско гасење при напуштање на линијата
Стартување на само едно тркало
Мерен систем со електронска тензиометриска трака
Заварени челични валци ( пластично обложување по барање )
RS 232 интерфејс конекција
TÜV и GS- одобрени

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]