Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

MBT 2250 EUROSYSTEM

Команден пулт изработен од робусна метална обвивка
Мерни вредности -Графичко и дигитално прикажување на мерењата на сите уреди приклучени на тест линијата на колор монитор.
LON-USB-карта CAR-EUROSYSTEM, за поврзување на “EURO”-floorgroups a. надворешни уреди (LITE3/BFT/Quest/MDO2-Export/4 гас тестер, во врска со модул за поврзување),
Димензии на Командниот пулт,  (W x H x D) 860 x 1230 x 350 mm, со опција за  “Полица за принтер ” (W x H x D) 860 x 1500 x 420 mm
Потполно Автоматска тест процедура
Одложено стартување на ролерите при влегување на тестерот
Автоматско исклучување при пролизгување и автоматско рестартување
Автоматско гасење при напуштање на линијата
Стартување на само едно тркало
Мерен систем со електронска тензиометриска трака
Заварени челични валци ( пластично обложување по барање )
RS 232 интерфејс конекција
TÜV и GS- одобрени

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]