Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

KONFORT 780 TOUCH

Најсовремен и најкомплетен уред во програмата на TEXA сериај 7 и воопшто на пазарот. Вклучува двa одделни резервоари и две посебни кола за обновување, рециклирање и полнење. Според тоа, може да функционира со двата фреони (стариот R134a и новиот R1234yf) истовремено. Целиот процес на надополнување е целосно автоматизиран. Уредот врши автоматско, самостојно испирање, со цел да се исчисти системот кога се менува од еден фреон на друг

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]