Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

GYSPOT EXPERT 230

Наменет за различни операции за влечење вдлабнатини и исправување на каросеријата, GYSPOT EXPERT 230 е со високи спецификации машина способна да испорача моќност до 3800 А. Струјата  на заварување и времетраењето на заварувањето се поставени посебно за повеќе точна контрола на ударот за галванизација и особено тенок челичен лим.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]