Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

GYSPOT ALU PRO FV

GYSPOT ALU PO FV е дизајниран специјално да извлекува вдлабнатини на АЛУМИНИУМ. Со помош на потпирачи M4, овој уред овозможува елиминирање на нерамнините и ударите (таблата на вратата, хаубата, …) без соголување.

– Микропроцесор контролиран со дигитален дисплеј – Напон (поставен од 50 V до 200 V).

– Моќност (поставете од 0 до 10).

– Откривање на присуство на обетка на држачот.

Испуштање на кондензаторите (66 милифаради): Брзо заварување (3 милисекунди).

Автоматски пиштол: пиштолот нема чкрапало; заварувањето е автоматско кога врвот се лизга во пиштолот. Терминалите за заземјување се интегрирани во пиштолот.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]