Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

GYSDUCTION AUTO DENT REPAIR

GYSDUCTION AUTO е моќен моментален индукциски грејач. Идеален за поправка на каросеријата на автомобилот, механика и одржување на:

– Отстранете ги сите лепила, логоа, странични лајсни.

– Отстранете ги директно застаклените прозорци без да ја оштетите облогата (задно стакло, панорамски покрив…).

– Отстранете ја заштитата од камен и заптивките.

– Ослободете ги механичките делови (завртки, завртки, свеќичка, инјектор…).

– Поправете мали вдлабнатини на каросеријата на автомобилот без ретуширање на бојата.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]