Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Easy CCD+ – Excellence

Испитување на геометријата на тркалата со помош на технологијата за мерење CCD е идеално решение за почетно ниво на Beissbarth – економично, флексибилно, заштедува простор

Просторот пред дигалката може да се користи за калибрациони табли ADAS и тестер на светло за глава

Постојана само-проверка и прецизна ориентација на ADAS-калибрациониот двигател до аголот на потисок на возило???

Нема потреба од дополнителни камери, кабли или стеги потребни за калибрација ADAS

Мерно поле од 360° за постојана самопроверка и прилагодување на системот на движење и вибрации

Надоместокот? за тркалање го елиминира долготрајното подигнување на возилото и компензацијата на едно тркало

Ниту една калибрација на специфичен дигалка не дозволува мерење на кое било место за испитување на геометрија на тркалата

 

Wireless пренос на податоци и интегрираната батерија овозможуваат целосна мобилност и овозможуваат користење на Windows таблети или лаптопи

Интелигентно решение за полнење кое заштедува простор, кое може да се монтира на кој било ѕид

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]