Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

DUO CM 5.0

Kапацитет на подигнување до 5000 килограми

Маказна дигалка со монтирање на веќе постоечка површина

Стабилна дигалка  погодна за извршување на геометрија на тркала на возилото

исклучително издржлива структура, дизајнирана за долгорочна експлатација

Електронска- хидраулична синхронизација на платформите

Систем за мерење на растојанието вградено во хидрауличните цилиндрите за подигнување

Контролна единица – практична и едноставна за користење со долготрајна заштита

Споро придвижување до висина од 290 мм

Крајна точка на спуштање обезбедена со звучна сигнализација

Слој прав: сина, RAL 5010

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]