Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

DUO CM 4.2

Маказна дигалка со монтирање на веќе постоечка површина

Стабилна дигалка  погодна за извршување на геометрија на тркала на возилото

исклучително издржлива структура, дизајнирана за долгорочна експлатација

Електронска- хидраулична синхронизација на платформите

Систем за мерење на растојанието вградено во хидрауличните цилиндрите за подигнување

Контролна единица – практична и едноставна за користење со долготрајна заштита

Споро придвижување до висина пд 240 мм

Крајна точка на спуштање обезбедена со звучна сигнализација

Слој прав: сина, RAL 5010

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]