Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

CARMIG

Идеален за заварување на тенки метални листови, тој е дизајниран да поправа возила на минимална струја од 15 А. SMART интерфејсот има лесни поставки, за значително заштеда на време. CARMIG ги поедноставува поставките за брзината и напонот на жицата. Благодарение на SMART панелот, лесно се пронаоѓаат вистинските поставки врз основа на дебелината на металот и типот на жица.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]