Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

CARLIFT II 4.0t

Четворостолбна дигалка со електро-хидраулично придвижување

Прецизен уред за спуштање и закочување на дигалката , погоден за геометрија на тркала , вклучен во стандардната испорака

Високо квалитетен и репрезентативен дизајн

Висока заштита од корозија

Слој прав :

темно сива, РАЛ 7016

сина, РАЛ 5010

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]