Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

BATTERYLESS BOOSTER GYSCAP 680E

Дизајниран за возила опремени со батерија од 12 V, GYSCAP 680E користи технологија на суперкондензатор (без батерија) за да се обезбеди моментална моќност за стартување. Ја користи енергијата од возило со мотор кој работи, за автоматско полнење. Потоа ја користи оваа енергија за да стартува друго возило. Овој уред е целосно автономен и не треба да се приклучува на електричната мрежа.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]