Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

BATTERYLESS BOOSTER GYSCAP 24V

За возила со батерии од 24 V (2 x 12 V): тешки товарни возила, автобуси итн. GYSCAP 24V користи технологија на суперкондензатор (без батерии) за да обезбеди моментална моќност за стартување. Ја користи енергијата од возило со мотор кој работи, за автоматско полнење. Потоа ја користи оваа енергија за да стартува друго возило. Овој уред е целосно автономен и не треба да се поврзува на електричната мрежа.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]