Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

AutoStop MiniPlus

Ауто стоп мини е компактен уред за проверка на кочниците , кој работи на батериско напојување и се поставува во самото возило.

Податоците ги добива од сензорите на воздушните перничиња преку  вградениот совршен  мулти канален уред и ги регистрира промените на движењето во три насоки. Може да се користи на секаков вид  возила и моторцикли и претставува еден од подобрите тестери на пазарот.

Ја  проценува исправноста на кочниците со мерење на предното страничното и вертикалното успорување . Должината на кочење, и страничното отстапување од линијата на движење.

AutoStop Brake Fluid Tester

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]