Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

AUTOSTOP MAXI

Уредот AutoStop Maxi е  пренослив, батериски, при тестирање на кочниците на возилото се мерат просечното и максималното забрзување , запирање на далечина, тестирање на брзината и мерење на отпорот на педалата за кочење за запирање на потешко возило .

Уредот Maxi  ги оценува перформансите на брз и сигурен начин, вооедно и озовмочува принтање на извештај за тестирањето во согласност со меѓународните стандарди .

Уредот Maxi е фикасна дијагностичка алатка , дизајнирана за тестирање на кочниците на патнички возила , лесни и тешки товарни возила , автобуси , лесни и тешки железнички и транзитни возила.

Уредот Maxi се користи од страна на работлници, сервиси и станици за технички прегледи и регулаторни органи.

Уредот Maxi има приклучок со кој се овозможува пренос на податоците од уредот на компјутер преку RS 232  интерфејс.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]