Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Четворостолбна дигалка PO500N

Технички Карактеристики

Капацитет: 5000кг

Струјно напојување: 400V/50Hz

Јачина на мотор:2,2kw

Висина на уредот: 2144мм

Висина на подигнување:1900мм

Димензии на платформите: 500х5105мм

Ниво на бучава: <70db

Тежина:1600кг

Електрохидраулична дигалка погодна за користење со уред за геометрија на тркала. Платформи со простор за вртливи плочи со должина од 1810мм

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]