Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Уред за промена на глицерин

RAASM пневматски уред за промена на глицерин, со две или три комори, е погоден за пропуштање на хидрауличните сопирачки и спојки на сите возила. Уредот може да се  за само неколку минути од еден поединец. Пробивачот на сопирачката и спојката е опремен со еластична внатрешна мембрана која херметички го одвојува маслото од воздухот, спречувајќи каква било емулзија.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]