Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Уред за истекување масло

Резервоарните и пантографските колектори го обновуваат искористеното масло преку дренажа. Различните верзии имаат или када монтирана на под или резервоар поврзан со пантографска бања за возила и камиони позиционирани на хидрауличен лифт за автомобили.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]