Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Уред за заварување TRIMIG 250-4S DV

TRIMIG 250-4S DV 230-400V е „синергична“ трифазна единица за заварување, идеална за одржување и браварска работа. Може да заварува челик, нерѓосувачки, алуминиум, а особено е погоден за интензивно стручна работа до ø1.2.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]