Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Уред за заварување Smartmig

Еднофазна машина за заварување MIG/MAG 160A. Производ на тркала, идеален и за професионална и за самостојна употреба. Се одликува со „SMART“ контролен панел кој овозможува дури и лесно управување за непрофесионален корисник.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]