Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Уреди за перење делови

Универзална бања за брзо чистење на механички делови и компоненти воопшто. Пневматскиот систем со низок притисок овозможува чистење со помош на четка со континуиран проток на детергент благодарение на капиларното работење, или преку потопување, со компоненти потопени во течноста за детергент во када.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]