Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Сад за вадење отпадно масло од 60л.

Едноставните и комбинирани пневматски одводници и колектори за вшмукување на искористено масло се идеални кога се врши брза промена на моторното масло на кое било возило. Тие може да се користат или со одводнување, со помош на сад од 15 литри поставен на потпирачот за подесување на висината или со вшмукување, користејќи ги испорачаните сонди. По депресуризацијата, вшмукувачкиот одводник работи автономно без да мора постојано да се поврзува на мрежата за компримиран воздух. Оптималните работни услови вклучуваат врело масло на 70/80 °C

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]