Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Мобилна количка за транспорт и преточување на масло

Идеална комбинација со која се дистрибуира масло во секоја работна средина. Верзиите со количка се опремени со 2 фиксни тркала и 2 ротирачки тркала, што ги прави исклучително прилагодливи. Во зависност од комплетот, количката е опремена со уред за запирање на барабанот, прилагодлива странична потпора за прицврстување додатоци и тркало со кочница.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]