Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Мануелен диспанзер за масло

Рачните пумпи RAASM за дистрибуција на масла и слично може да бидат едноделни, со Viton® заптивки или со двојно дејство со NBR заптивки. Телескопската пик-ап цевка овозможува директно поврзување со контејнери со различни капацитети. Тие се погодни за дистрибуција на масла со низок и висок вискозитет.

Технички Карактеристики

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]