Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

Маказна дигалка PN3001D

Технички Карактеристики

Капацитет: 3000кг

Струјно напојување: 400V/50Hz

Пневматско напојување:6-8бар.

Јачина на мотор: 2.2kw

Висина на подигнување: 110-1000м

Висина на платформите:1400-1900мм

Ниво на бучава:<70db

Тежина:550 кг

Електрохидраулична маказна дигалка со опција за движење. Механички синхронизирани платформи. Гумени обвивки

Побарај понуда

    [dynamichidden page-url “CF7_URL”]