Велмар Аутомотив
Улица. Букурешка бр.95
Населба Тафталиџе

Подружница Сервис и Магацин
Улица. 532 бр.172
Населба Марино

Телефон:
+389 2 3 296 411

ВЕЛМАР е компанија која примарно се занимава со комплетно опремување на станици за технички преглед, како и со сервисирање на патнички и товарни возила. Нашиот тим од инжиниери и техничари се спремни во секое време да одговорат на сите ваши барања.

Услугите кои ги нудиме на клиентите вклучуваат од проектирање до инсталирање на опремата заедно со оперативна обука, како во Македонија, така и во соседните држави. Вклучено во нашите услуги е и тековното одржување на опремата која ја инсталираме, нејзиното сервисирање и снабдување со резервни делови за истата. Од посебно значење за нашите клиенти е и консултациската помош која ја нудиме при конструкција на идните проекти.

Велмар Дооел се здоби со признание и меѓународен сертификат за воспоставен систем за управување согласно со стандардот за квалитет ISO 9001:2008. Овој стандард ги дефинира барањата на системот за квалитет, чија што примарна цел е задоволството на клиентите.

Why choose us

Travel and Aviation
Consultingv

Consultants ranked firms on a scale of one to 10, based on prestige, firm culture, work-life balance, compensation, and other factors.

Business Services
Consulting

We have had to start competing on quality of life in a way that they never had to before — leading to higher ratings from consultants.

Consumer Products
Consulting

We are a company that offers design and build services for you from initial sketches to the final construction.

Financial Services
Consulting

We are a dynamic niche consulting firm that has been helping visionary financial services brands convey their true essence.

Повеќе од 25 години искуство

0

Опремени станици за технички преглед

0

Вработени

0

Опремени Автосервиси

0

Задоволни клиенти

Our mission

Our renowned coaching programs will allow you to:

  • Work fewer hours — and make more money
  • Attract and retain quality, high-paying customers
  • Manage your time so you’ll get more done in less time
  • Hone sharp leadership skills to manage your team
  • Cut expenses without sacrificing quality
  • Automate your business, so you can leave for days,
    weeks, or even months at a time
consulting_placeholder
Play Video

Нашиот тим

Марти Ивановски

Генерален Директор

Кирко Стоимановски

Менаџер на постпродажба

Бојан Евтимоски

Менаџер за продажба

Христина Волкановска

Сметководство и финансии

Фани Ацовска

Асистент на постпродажба

Игор Каранфиловски

Сервисен техничар

Сашо Талевски

Сервисен техничар

Јован Николовски

Сервисен техничар

Дејан Кузмановски

Сервисен техничар

Стефан Најдоски

Сервисен техничар

Александар Јорданов

Сервисен техничар