Авто - дијагностичка опрема

Авто - дијагностичка опрема
Прикажи:
Сортирај по:
NAVIGATOR NANO S     Navigator Nano S е најстариот  развиен дијагностицирачки  уред за автомобили, лесни комерцијални возила, мотоцикли, скутери. Navigator Nano  S е најстариот развиен  дијагностицирачки уред за автомобили,лесни комерцијални возила , мотоцик..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Навигаторот ТХТѕ Овој автодијагностички уред преку Bluetooth  се поврзува со сите дијагностички алатки како што се : АXONE 4, AXONE 4 mini и MULTI PEGASO.   Навигаторот ТХТѕ може да ги извршува сите дијагностички тестови ,вклучувајќи ги и : - читање и отстранување на грешки ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
RC2   Уредот е со магнетна обвивка што значи може да се прицврсти на капакот или странично на возилото што дополнително го олеснува тестирањето. RC2 дава два мода за мерење на брзината на моторот користејќи микрофон или со остатокот од батеријата, со мал сигнал од акумулаторот или алте..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
TEXA 710R Konfort Идеален, комплетно автоматизиран уред за промена и проверка на фреонот (R134r) во автомобилите и комерцијални возила за мали и средни автосервисни гаражи. Со сопствена SD  картичка со податоци од возилата и LCD  монитор. Затоа што ова сеуште е период на транзиција ,..
0MKD Без ДДВ: 0MKD