Категории

NUSSBAUM

Прикажи:
Сортирај по:
JUMBO LIFT 3500 HF X-TEND: Хидраулична двојна маказна дигалка Време на кревање и спуштање: 35 секунди Капацитет: 3500 кг. Ефективна висина на кревање: 2005 мм. Екстремно ниска конструкција – ниско профилна маказна дигалка со само 103мм. висина Платформи со двократна подеслива должин..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
SMART LIFT 2.30 SL DT Електромеханичка двостолбна дигалка Време на подигање и спуштање: 40 секунди Капацитет на подигање: 3,000 кг Прилагодлива висина и ширина, лесно прилагодлива на мали простории Идеална за ниско-тавански површини, минимална висина од 3,100 мм 5 годишна гаранција ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD