Тренинг табли-симулатори

Тренинг табли-симулатори
Прикажи:
Сортирај по:
ABS/ASR Табла за обука Целосно функционален систем Дијагностика која се врши преку OBD  16 полен приклучок Отворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјното коло Симулации за детектирање на грешките ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
CAN BUS табла за обука Целосно функционален систем Дијагностика која се врши преку OBD  16 полен приклучок Отворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјното коло Симулации за детектирање на грешките ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
SRS BOSCH AB8.4 (Воздушни перничиња) табла за обука Целосно функционален систем Дијагностика која се врши преку OBD  16 полен приклучок Отворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјното коло Симулации за детектирање на грешките ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Анти систем за блокирање на сопирачки АBS BOSCH 5.3 табла за обука Целосно функционален систем Дијагностика која се врши преку OBD  16 полен приклучок Отворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјното коло Симулации за детектирање на грешките ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Климатизација и контрола на климата Обука за работа со системот за клима во возилата Целосно функционален систем со R134a фреон Вршење на дијагностика преку OBD 16 пол-дијагностички приклучок Отворени контакти за мерење на компоненти на системот и струјните кола Симулации за приказ на..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Систем за контрола на дизел моторот CR / ЕDC 15 Целосно функционален систем Дијагностика која се врши преку OBD  16 полен приклучок Отворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјното коло Симулации за детектирање на грешките ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Систем за контрола на моторот BOSCH MOTRONIC МЕ 7.5.10 (FSI) Целосно функционален систем  Дијагностика која се врши преку OBD  16 полен приклучок  Отворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјното коло  Симулации за детектирање на грешките ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Систем за палење Целосно функционален систем 3 различни типови на системи Отворени контакти за мерење на компоненти на системот и cтрујните кола ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Табла за обука за сензори и активатори Целосно функционален систем Отворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјното коло Реални сигнали за појава на грешки ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Табла за обучување со приказ на светла Целосно функционален систем Отворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјното коло Дијагностика која се врши преку OBD 16 полен приклучок ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD