Модели на мотори – патнички возила

Модели на мотори – патнички возила
Прикажи:
Сортирај по:
Бензиски мотор со LPG систем ( MPI+LPG) EURO3 Целосно фукнционален систем Дијагностика преку  OBD 16 полски дијагностички приклучок Отворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјното коло Симулации за приказ на грешки во системот  ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Бензиски мотор со директен систем за вбризгување ( FSI) EURO4 Целосен функционален систем Дијагностика низ OBD 16 полски дијагностички приклучок Отворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјните кола Симулации за приказ на грешки во системот  ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Бензиски мотор со директен систем за вбризгување ( FSI) EURO5 -Целосен функционален систем Дијагностика низ OBD 16 полски дијагностички приклучок Отворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјните кола Симулации за приказ на грешки во системот ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Бензиски мотор со директен систем за вбризгување Целосно функционален систем Вршење на дијагностика преки 16 полски- дијагностички приклучок Oтворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјните кола Симулации за приказ на грешки во системот  ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Бензиски мотор со повеќе точки на вбризгување Целосно функционален систем Вршење дијагностика преку 16 пол- дијагностички приклучок Oтворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјното коло Симулации за приказ на грешки во системот  ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Хибриден мотор – едукативен уред Целосно функционален систем Дијагностика преку OBD  16 полски дијагностички приклучок Отворени контакти за мерење на компонентите на системот и струјното коло Симулации за приказ на грешки во системот  ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD