Пневматски преси

Пневматски преси
Прикажи:
Сортирај по:
Пневматски преси  Капацитет на подигање  15 t 20 t  30 t 50 t Стопи со рупи наменети за полесно фиксирање на подлогата  Челична конструкција  2 степено притискање :   Отворен краток ход со полна сила на притисок    Затворен -..
0MKD Без ДДВ: 0MKD