Специјални алати

Специјални алати
Прикажи:
Сортирај по:
Издржлив и со ергономски дизајн  Брзо сечење  Дизајниран за сите видови поправки  Сила на ударот : 7.2 joule  Удари во минута : 3000 / min  Тежина: 1.6 kg  Должина: 171 mm  потрошувачка на воздух: 11.8 l/s  Просечна потрошувачка на воздух: 1..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Одличен за отстранување на рѓа Идеален за чистење на работна површина  Се испорачува со два сета на игли :  19x1/8'' (3mm) за стандардна употреба  29x5/64'' (2mm) за фина употреба  Сила на удар: 5 joule  Капацитет на иглите : 19x1/8 (3) Удари во минута: 4000..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Погоден е за алуминуимски, бакарни и останати поп нитни изработени од помеки метали Компактна големина За заковки во алуминиум, бакар и помеки материјали Просечна потрошувачка на воздух : 0.4 l/s Големина на поп нитни: 2,4/3,2/4/4,8 мм Дијаметар на црево : ∅10 ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Ергоносмки дизајн за удобност на операторот  Копче за контрола на проток  Нето тежина : 1.04 kg Должина: 270 mm Потрошувачка на воздух: 8 l/s  ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD