Категории

Пневматски алат

Пневматски алат
Прикажи:
Сортирај по:
Одлична за чистење гуми, лајсни, мотори в/мин во слободен од: 24000 rpm Моќност : 400W Должина: 146 mm Нето тежина: 0.57 kg Просечна потрошувачка на воздух: 4.95 l/s Потрошувачка на воздух: 9.9 l/s ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Вретено: M14 Големина на дискот : 125 mm в/мин во слободен од : 12000 rpm Моќност: 600W Должина: 240 mm Нето тежина: 2.1 kg Просечна потрошувачка на воздух: 6.5 l/s  Потрошувачка на воздух: 13 l/s  ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Големина на дискот : 125 mm в/мин во слободен од : 12000 rpm Моќност: 600W Нето тежина: 2.1 kg Ниво на бучава: 84 db(A) Потрошувачка на воздух: 12 l/s ( 720 L/mn) Просечна потрошувачка на воздух: 6 l/s (360 l/mn) ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Извонреден ударен механизам 4 позиции за регулирање на снагата во двете насоки Погоден за камиони Максимален вртежен момент : 2.600nM Слободен од : 5200 вртежи во минута Тежина 11,6 кг Должина 520 мм Внатрешен дијаметар на цевката 13мм Просечна потрошувачка на воздух 4,8 l/s ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD