Опрема за автомобилски сервиси и работилници

Опрема за автомобилски сервиси и работилници
Прикажи:
Сортирај по:
AUTOSTOP MAXI Уредот AutoStop Maxi е  пренослив, батериски, при тестирање на кочниците на возилото се мерат просечното и максималното забрзување , запирање на далечина, тестирање на брзината и мерење на отпорот на педалата за кочење за запирање на потешко возило .  Уредот Maxi &n..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
AutoStop Heavy     Уредот AutoStop Heavy е  пренослив, батериски, при тестирање на кочниците на возилото се мерат просечното и максималното забрзување , запирање на далечина, тестирање на брзината и мерење на отпорот на педалата за кочење за запирање на потешко возило .&n..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
AutoLight Уред за мерење на затемнувањето на стаклата    Затемнувањето на автостаклата ја загрозува сигурноста на возачот затоа што ја намалува видливоста низ прозорите. Autolight Plus е уред кој ја мери количината на светло низ затемнетиот прозор за да се утврди степе..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Калибратор Уредот AutoTest Калибратор е специјално дизајниран уред за калибрација на AutoStop(tm) опсегот на тестерот за кочници, вклучувајќи го AutoRover, AutoStop Maxi, Maxi-X, Heavy, и Mini. Калибраторот ја премостува празнината помеѓу уредот и компјутерот .  Уредот AutoTest К..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
  Течноста во системот за кочење е дизајнирана да има висока точка на вриење за да може да ги поднесе температурите настанати триењето во системот за кочење.   Сепак  често се случува системот за кочење да абсорбира влага од флексибилните пластични црева. Влагата ја на..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
AutoStop PedalEffort     PedalEffort уред за мерење на силата на кочење. Самостоен, бежичен уред за тестирање на отпорот на кочење.  Точен и лесен за употреба преку 3 копчиња за извршување на операцијата , со приклучок за пренос на податоците на компјутер преку RS..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
AUTOSTOP eRoadworthy: AutoStop eRoadworthy обезбедува метод за снимање на тестирањето на возилото како и податоците од неговата состојба . Уредот ја собира сеопфатната евиденција од резулатитете од тестирањето , а потоа може да се изврши пренос на податоците директно до регулаторното тело , од..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Digital Sound Level Meter   Уред за мерење на бучава   Вклучете го уредот  Изберете го саканиот одговор и тежина , исто така и посакуваниот оспег . Ако изворот на звук се состои од кратки интервали, поставете го н..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Acoustic Calibrator  AutoTest Acoustic Calibrator се користи за калибрација на уредот за мерење на бучава ( Фонометар) ,  генерирање на сигнал со ниво на притисок од 104dB на 250Hz. Уредот  Acoustic Calibrator е бежичен  инструмент и лесен за употреба во оваа област...
0MKD Без ДДВ: 0MKD
eNoise  Уредот  eNoise е рачен,самостоен пренослив инструмент за мерење и анализа на бучавата што ја емитуваат возилата .                            ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
AutoStop MiniPlus- децелометар   Ауто стоп мини е компактен уред за проверка на кочниците , кој работи на батериско напојување и се поставува во самото возило . Податоците ги добива од сензорите на воздушните перничиња преку  вградениот совршен  мулти канален уред и ги р..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
AutoStop MicroPlus   Компактен, со одлична цена , бежичен уред подржан со батерија .  Ги оценува перформансите од мерењата на кочниците , забразувањето , брзината и растојанието на запирање.  Три копчиња за извршување на операциите. IRDA интрфејс директно поврз..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
AutoStop Suspension Meter   Уредот AUTOSTOP Suspension Meter е комапктен, батериски, рачен тестер за амортизери. Го следи вертикалното масовно движење за да се утврди ефикасноста на поединечните амортизери.    Тастатура со 16 копчиња која овозможува внесување на информа..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
AutoStop Trailer Tester   Уредот AutoTest Euro Trailer тестер е 13 пински, за проверка на кабелсата инсталацијата и осветлувањето на приклучното возило.  Пренесувањето на сигналот од 1-7 пиновите до рачната единица. Уредот Autotest Euro Trailer тестер е способен за п..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
AutoTest Battery Analyzer AutoTest Battery Analyzer е пренослив , алатка едноставна за употреба , која е дизајнирана за автомобилиски сервиси. Уредот  Battery Analyzer ја оценува состојбата на батеријата и нејзините перформанси на брз и ефективен начин како и идентификација и про..
0MKD Без ДДВ: 0MKD