Уреди заварување и прецизно сечење

Уреди заварување и прецизно сечење
Прикажи:
Сортирај по:
За сите видови на лимови, вклучувајчи и алуминиум    Изворот на енергија на уредот за точкасто заварување, овозможува заварување на секаков вид на завртки и разни дополнителни додатоци на алуминиумски површини. Заварување на завртки со дијаметар до 6 mm Car-O-Liner точкасти..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
CR35 Микропроцесорски Spoter Уред за електрично извлекување на лим и отстранување на заварени штрафови     ..
0MKD Без ДДВ: 0MKD
Единствениот алат кој што Ви е потребен за да пресечете челик со висока јачина  Car-O-Liner's Plasma Cutter е перфектен алат за сечење на  челични материјали. Со одлични перформанси на сечење на тенок метал и со висока отпорност на корозија со шо се продолжува животниот век на алато..
0MKD Без ДДВ: 0MKD