Алати

Алати
Прикажи:
Сортирај по:
  Специјално развиен за нитнување на метали во автомобилската индустрија за каросериски поправки  на возилото.  Лесен за употреба, мала тежина и голема ефикасност - овој алат за нитнување им овозможува на техничарите за ги извршат сите поправки во рекордно време, со што се зашт..
0MKD Без ДДВ: 0MKD